fbpx

Op dit moment staat deze reeks niet in de planning!

Bij Boulderhal Energiehaven

We waren al serieus. We gingen al hard.
Nu nog serieuzer en nog harder.

De trainingen op zondagavond in Sterk lopen nu al een tijd en kunnen door leden bijgewoond worden wanneer zij dat willen. Zo’n vrijblijvende zondagavond training zonder consequenties als je komt of niet komt is natuurlijk erg leuk.

Maar voor klimmers die op zoek zijn naar methodisch trainen, die hun flash grade meer richting hun top grade willen halen, en bovenal betere (wedstrijd)resultaten willen halen is er Flash Gains. Je bent welkom vanaf niveau 6a.

Tijdens deze cursus zul je kennis maken met:

  • Trainingsschema’s,
  • Theorieles,
  • Hangboard-sessies en
  • Trainen van specifieke spiergroepen

We werken behalve aan je spieren minstens net zoveel aan je mental game en je techniek.  We maken een persoonlijk profiel over jouw klimstijl en passen daar de trainingen op aan. 

Wij vragen een hoge/volledige aanwezigheid zodat we jouw voortgang beter onder controle hebben. In elke sessie behandelen we andere technieken, en we bouwen daarop verder.

Zoek jij meer regelmaat en wil je hard gaan?
Vanaf 4 september kun je 10 weken lang elke vrijdagavond 20:00-22:00 trainen in boulderhal Energiehaven.
Vanwege de persoonlijke begeleiding is er in de kleine groep maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zolang de voorraad strekt.

Wij zullen bij te veel aanmeldingen de motivaties meenemen bij een selectie die dan gemaakt moet worden. Je hoort uiterlijk 28 augustus of je mee mag doen.
Niet uitgekozen? Niet getreurd, er komt vast nog een editie. En anders heb je de zondagavondtraining nog.

Ben jij hier klaar voor?

Ja, ik ben er klaar voor!

Welk niveau onsight jij gemiddeld genomen?
Welk niveau project jij gemiddeld genomen?
Waarom moeten wij van jou een beest maken? Wat zijn je ambities, je problemen, je vaardigheden?
Voor het stimuleren van groepsgevoel en ook je eigen groei verwachten wij een hoge beschikbaarheid van jou. De eerste training is verplicht, omdat wij hier de basis leggen voor de trainingsreeks.