fbpx

Samenwerkingen

Wij als UBoulder zijn goed in een vereniging onderhouden waar zowel gezellig als serieus boulderen centraal staat. Maar wij kunnen niet alles zelf. Samenwerkingen met bedrijven die materialen zoals bouldermatten, kleding en klimschoenen, of diensten zoals training en fysiotherapie, of een financiële ondersteuning kunnen leveren zijn voor ons belangrijk.

In ruil voor jouw bijdrage kunnen wij jouw dienst promoten onder onze leden en overige partners. Wij zijn onder andere te porren voor jouw logo op onze website of kleding, ruimte in de nieuwsbrief of social media om jouw verhaal te vertellen, of een gezamenlijk evenement.

Als sponsor houden wij jou op de hoogte van alles binnen de vereniging via de UBoulder nieuwsbrief. Regelmatig zullen wij de sponsoring evalueren en kijken of iedereen nog tevreden is. Jaarlijks organiseren wij een sponsor-bedank-dag waar wij alle sponsoren graag vertellen wat wij met hun sponsoring gedaan hebben. 

Volg ons op Facebook en Instagram voor meer updates.

Wij als UBoulder ondernemen veel en vertellen daar ook graag over. Wij staan open voor nieuwe ideeën en denken snel mee. Neem graag contact met ons op als jij een samenwerking ziet.

Onze partners

Services

Fysiotherapie – Afspraak maken met FysioFabriek

Geblesseerde UBoulder-leden verwijzen wij graag door naar de klimfysiotherapeut FysioFabriek. Je kunt online een afspraak maken.