fbpx

Wie zijn wij?

Om te zien met wie jij contact kunt opnemen kun je kijken bij Organisatie.

Bestuur

Rolf Tonckens, voorzitter

Hola! Ik ben Rolf en voor het tweede jaar op rij bestuurslid van UBoulder. Vorig jaar was ik nog van het buiten klimmen, maar aangezien ik een dagje ouder word ben ik nu meer van het binnen zitten. Ik ben namelijk jullie nieuwe voorzitter. Als jullie nieuwe voorzitter zal ik doen wat voorzitters doen. Dat zal dus gaan om beta sprayen voor bestuursgenoten, commissies en leden, een boulder in de branding zijn voor iedereen die het over UBoulder wil hebben en natuurlijk heel veel uit de hoogte (van de boulderwand) doen. Nee hoor, even alle gekheid op een klimborstel. Ik hoop juist een erg benaderbare voorzitter voor jullie te zijn. Ik ben dan ook vriendelijk, open voor een gesprek en praat niet met al te veel consumptie. Referenties op aanvraag. Maar spreek mij dus vooral aan voor een praatje!

Nu nog verder wat informatie over mij, zodat jullie je voorzitter al iets beter kennen. Ik werk voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hier ga ik vanaf september Nederland stimuleren om meer te fietsen. Daarnaast ben ik, als bioloog, graag bezig om lopend, fietsend, zwemmend en kruipend van de natuur te genieten en bloemetjes en bijtjes te spotten.

Goed, dat was t wel voor nu, zo’n voorstelstukje moet ook niet langer zijn dan een boulderroute. Voor meer over mij of het liefst meer over jou: Call Me Maybe

voorzitter@uboulder.nl

Astrid van der Gun, Vicevoorzitter

Hoi, ik ben Astrid! 30 jaar oud, dit jaar vicevoorzitter van UBoulder. Sinds een jaar of vijf ben ik twee tot drie keer per week op de slab van de boulderhallen in Utrecht te vinden om mijn hoogtevrees te verslaan. Dat moet ook wel, want naast vicevoorzitter van UBoulder werk ik als GZ-psycholoog en tja…practice what you preach!

Behalve boulderen vind ik eigenlijk alles leuk wat in de bergen plaatsvindt: klimmen, hiken, paragliden en zwemmen in bergmeertjes. Maar in Nederland vermaak ik me ook graag met salsadansen, bakken en spelletjes doen. 

Als Vicevoorzitter van UBoulder ben ik verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid en daarmee het eerste aanspreekpunt voor commissies. Ben je nou benieuwd naar onze commissies, wil je een projectgroep opzetten of heb je toffe ideeën voor onze vereniging? Laat wat van je horen per app of email!

 

achterstevoorzitter@uboulder.nl

Dennis van Uden, Penningmeester

Hoi, mijn naam staat hierboven. Op het moment van schrijven ben ik nog 27 jaar oud, maar als je dit leest mogelijk al wel 28. Dit jaar ben ik de penningmeester van UBoulder. Ik ben opgegroeid in Wijchen (bij Nijmegen) en heb bedrijfseconomie en finance gestudeerd. Eerst in Den Bosch, daarna in Tilburg. Nu heb ik een baan als financieringsadviseur voor bedrijven, in Maarssen. 

Naast het boulderen vind ik het geweldig om buiten voor te klimmen of om bergen te beklimmen. Ik ben opzoek naar meer mensen die dat ook willen doen om zo meer ervaring op te doen en nieuwe dingen te leren, dus let me know als jij dat bent! =)

Als penningmeester ben ik in eerste instantie het aanspreekpunt voor vrijwel alle financiële zaken. Daarnaast zet ik me als bestuurder in om onze organisatie zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van jullie als lid. Heb je suggesties, of wil je eens van gedachten wisselen wat we anders of beter zouden kunnen doen?  Laten we dan samen gaan boulderen en er over praten tijdens een drankje. Stuur me een appje of mail me op:

penningmeester@uboulder.nl

Louisa Kuiper, Secretaris

Hey jij daar! Ben jij nieuw bij Uboulder? Houd je telefoon dan in de gaten, want ik ga je heel enthousiast bellen dat we blij met je zijn en dat je van harte welkom bent! Als je niet nieuw bent, kan je mij ook altijd bereiken voor vragen of gewoon een gezellig praatje. Dat is ten slotte wat ik het meeste doe in de boulderhal. Je zou denken dat ik iets minder moet lullen langs de zijlijn en gewoon die muur op moet, maar het grootste doel van mijn rol is zichtbaar zijn voor leden en zorgen dat iedereen zich thuis en veilig voelt binnen de vereniging.

 

Naast kletsen en doen alsof ik sport in de boulderhal, doe ik dat soms ook op de tennisclub. Maar als ik eenmaal in de bergen word losgelaten, ben ik echter niet te stoppen. Iemand nog een leuke tip voor een mooie wandeltocht komende zomer? Verder ben ik een doorgestudeerde verpleegkundige en houd ik me graag bezig met gezondheid en milieu. Maar genoeg over mij! Tell me more about yerself, love! Ook mij kan je appen, bellen of mailen.

Gijs Uijterwijk, Commissaris Indoor

Hé Hallo! Ik ben Gijs. Al 20 lentes lang even goedlachs. Momenteel studeer ik bouwkunde in Arnhem, maar Utrecht (net zoals Uboulder) blijft echt mijn thuis.
Daarnaast ben ik regelmatig in boulderhal Sterk te vinden waar ik de jeugd opleid tot bouldersterren.
Ik ben altijd enthousiast te krijgen voor spelletjes, uitjes met UBoulder of een spontane activiteit in of rondom de Boulderhal.
Qua bestuur kun je voor leuke ideeën in de boulderhal altijd bij mij terecht. Tot in de hal!

indoor@uboulder.nl

bram foto

Bram Bongaerts, Commissaris Indoor

Hoi, ik ben Bram. ik klim/boulder nu 3 a 4 jaar en ik doe (samen met gijs) het indoor gedeelte van UBoulder. ik ben natuurlijk vaak aan het boulderen bij sterk maar ik ben er ook veel aan werk als begeleider en schroever. Naast boulderen hou ik me bezig met mijn studie creative business waar ik dit jaar (2023) aan begonnen ben. Ik boulder eerst altijd met vrienden maar mensen gingen helaas studeren in andere steden (Booeee) dus ik had meer vrienden nodig. Ik had al wel gehoord van UBoulder en dacht dat het wel leuk was om een keertje mee te trainen en nieuwe mensen te leren kennen. Sindsdien ben ik rond blijven plakken, al zijn vrienden er in gesleurd en uiteindelijk gevraagd voor indoor bestuur!

Als indoor bestuur ga ik trainingen voor jullie verzorgen, helpen met wedstrijden organiseren, pro clinics aanbieden, trainingsreeksen opzetten en nog veel meer leuke dingen voor mijn mede UBoulderaars!

Als je vragen hebt over deze onderwerpen of andere dingen die je wel indoor lijken, spreek me aan in sterk of stuur een mailtje. Zie je snel in de hal!

indoor@uboulder.nl

Flavius Ivan, commissaris Outdoor

Hallo, ik ben Flavius. Ik ben in 2015 begonnen met klimmen in België en ontdekte het boulderen in 2017. Ik vond het meteen leuk, het deed me denken aan mijn jeugd in Roemenië waar ik voornamelijk op bomen oefende, zonder touw of course. Toen ik in 2019 bij UBoulder kwam was ik nog nieuw in Utrecht, maar ik vond direct een nieuwe community. “Vrienden kopen voor € 40” zeiden ze altijd, nou, dat was toen net zo waar als nu! Ik ontmoette een aantal van de aardigste mensen en vond het leuk om een tijdje met hen mee te doen met activiteiten en bouldertripjes. Ik ben toen voor een jaar als secretaris bij het bestuur gegaan en het beviel zo goed dat ik na 1,5 jaar reizen door Amerika tot 2023, toen ik terugkwam, me direct aanmeldde voor nog een jaar in het bestuur, dit keer als Outdoor!

Als Outdoor ben ik eindverantwoordelijk voor de jaarlijkse bouldertrips en alles daaromheen. Denk aan reisregels, reisplanning, UBoulder-materialen en de opslag daarvan, samenwerking met de campings, busverhuurbedrijven en andere partijen die iets op outdoorgebied kunnen aanbieden. Ook houd ik toezicht op de Reiscommissie, waarmee dit alles mogelijk wordt gemaakt.

Als je vragen hebt over deze onderwerpen of als je wilt helpen, neem dan gerust contact op via mijn e-mail, anders zie ik je snel op de rotsen!

outdoor@uboulder.nl