fbpx

Wie zijn wij?

Om te zien met wie jij contact kunt opnemen kun je kijken bij Organisatie.

Bestuur

Bart foto

Bart Scholten, voorzitter

Hoi, ik ben Bart Scholten. Op het moment van schrijven ben ik 28 jaar oud en de voorzitter van UBoulder. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek (bij Doetinchem), maar daar hoor je niks van. Ik heb communicatie gestudeerd, eerst in Groningen, toen in Utrecht. Nu werk ik als communicatieadviseur bij de gemeente Utrecht.

Als voorzitter van UBoulder zet ik me in om de leukste bouldervereniging van Nederland op de kaart te zetten. Ik ben het aanspreekpunt voor externe partijen. En intern zet ik me in voor ledenbinding, structuur en goede communicatie. Ik wil dat het hele bestuur dicht bij de leden staat. Dus stuur me gerust een appje, spreek me aan in Sterk of mail naar voorzitter@uboulder.nl

En als je het niet over de vereniging wilt hebben, maar gewoon wilt kletsen, dan ben ik altijd in voor een praatje. Een paar van m’n favoriete onderwerpen zijn eten, honden, films en Formule 1. Maar waar je het ook over hebt, ik praat hoe dan ook wel terug.

voorzitter@uboulder.nl

Jillis Schokking, Achterstevoorzitter

Ik heb 4 jaar geleden de bouldersport ontdekt. Als natuurkundige spreekt het puzzelaspect van de sport mij erg aan. Toen UBoulder net aan een jaar bestond, heb ik deze fantastische vereniging ontdekt. Bouldertrips, avontuurlijke tochtjes en activiteiten, en superveel gezelligheid: ik ben bij veel activiteiten te vinden. Mijn doel het komende jaar is verder te bouwen en deze vereniging nog mooier te maken. Naast bestuur ben ik ook trainer, vaak op de zondag waar het mijn genoegen is iedereen van spierpijn te voorzien. Naast boulderen en natuurkunde ben ik druk met mijn andere hobby’s: aikido, zeilen, salsa en bachata dansen en knutselen aan mijn 3D-printer.

Ben je benieuwd naar onze vereniging of commissies? Heb je een gek idee? Kom babbelen, I’m in! Na de zondagtraining zul je mij vaak onder het genot van een kop thee kunnen vinden. En anders ben ik bereikbaar op:

achterstevoorzitter@uboulder.nl

Jillis foto

Dennis van Uden, Penningmeester

Hoi, mijn naam staat hierboven. Op het moment van schrijven ben ik nog 27 jaar oud, maar als je dit leest mogelijk al wel 28. Dit jaar ben ik de penningmeester van UBoulder. Ik ben opgegroeid in Wijchen (bij Nijmegen) en heb bedrijfseconomie en finance gestudeerd. Eerst in Den Bosch, daarna in Tilburg. Nu heb ik een baan als financieringsadviseur voor bedrijven, in Maarssen. 

Naast het boulderen vind ik het geweldig om buiten voor te klimmen of om bergen te beklimmen. Ik ben opzoek naar meer mensen die dat ook willen doen om zo meer ervaring op te doen en nieuwe dingen te leren, dus let me know als jij dat bent! =)

Als penningmeester ben ik in eerste instantie het aanspreekpunt voor vrijwel alle financiële zaken. Daarnaast zet ik me als bestuurder in om onze organisatie zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van jullie als lid. Heb je suggesties, of wil je eens van gedachten wisselen wat we anders of beter zouden kunnen doen?  Laten we dan samen gaan boulderen en er over praten tijdens een drankje. Stuur me een appje of mail me op:

penningmeester@uboulder.nl

Irene van Dijk, Secretaris

Sinds ik (Irene, aangenaam) drie jaar geleden de bouldersport heb ontdekt, wilde ik niet meer anders. Inmiddels beschrijf ik het als mijn passie om een aantal keer per week in de boulderhal rond te huppelen.

Daarnaast dans ik graag de salsa, heb ik een moestuintje en borrel ik fanatiek met vriend(inn)en en huisgenoten. Daarnaast is het al jaren mijn grote droom om een onbepaalde tijd de wereld over te gaan backpacken (vanaf september 2023). 

In mijn functie als secretaris regel ik de ledenadministratie, schrijf ik iedere maand de nieuwsbrief en reageer ik op inkomende mailtjes. Verder fungeer ik als de in-house tolk bij de tripjes naar het bakkertje in Fontainebleau (komt die studie Franse taal toch nog van pas).

secretaris@uboulder.nl

Gijs Uijterwijk, Commissaris Indoor

Hé Hallo! Ik ben Gijs. Al 20 lentes lang even goedlachs. Momenteel studeer ik bouwkunde in Arnhem, maar Utrecht (net zoals Uboulder) blijft echt mijn thuis.
Daarnaast ben ik regelmatig in boulderhal Sterk te vinden waar ik de jeugd opleid tot bouldersterren.
Ik ben altijd enthousiast te krijgen voor spelletjes, uitjes met UBoulder of een spontane activiteit in of rondom de Boulderhal.
Qua bestuur kun je voor leuke ideeën in de boulderhal altijd bij mij terecht. Tot in de hal!

indoor@uboulder.nl

Pepijn foto

Pepijn Lamers, Commissaris Indoor

Hey, ik ben Pepijn. Ik was vorig jaar al achterstevoorzitter, maar nu ga ik lekker samen met Gijs verder als indoor! Ik houd van koken, boulderen, en ben eigenlijk altijd wel te porren voor nerdy dingen zoals bordspelletjes. Ik heb inmiddels redelijk wat trainingservaring en allemaal leuke contacten in de boulderwereld, en ik hoop daarmee de training en wedstrijden UBoulder naar een nieuw niveau te brengen!

Als je ideeën hebt over alles wat met indoor boulderen te maken heeft, stuur me gerust een appje of spreek me aan in de hal!

indoor@uboulder.nl

Rolf Tonckens, commissaris Outdoor

Bonjour, hola, ciao, moi! Ik ben Rolf en, zoals je misschien al kan raden, de nieuwe buitenman van UBoulder. Als jullie nieuwe tripsitter zal ik mij inzetten voor een jaar met zo mogelijk nog leukere reisjes naar buitenlandse grote stenen. Als Nederlanders zijn we hier helaas toe genoodzaakt, omdat je die in Drenthe niet mag beklimmen.

Om mijn adrenaline stimulerende boulderleven te compenseren ben ik overdag ambtenaar bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Daarnaast ben ik, als bioloog, graag bezig om lopend, fietsend, zwemmend en kruipend van de natuur te genieten en bloemetjes en bijtjes te spotten.

Ik hoop jullie allemaal komend jaar te zien bij de reisjes!

Auf wiedersehen,

outdoor@uboulder.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA