fbpx

Wie zijn wij?

Om te zien met wie jij contact kunt opnemen kun je kijken bij Organisatie.

Bestuur

Chairman Profile Picture

Thomas Aalbers, voorzitter

Hallo, ik ben Thomas en ik ben voorzitter van de leukste vereniging genaamd UBoulder! Ik regel dan ook kortingen, contact met externe partijen (zoals jouw favoriete boulderhal) en ik leid de vereniging in goede banen. In mijn dagelijkse leven ben ik programmeur en sportkliminstructeur (boee!) en in mijn vrije tijd doe ik graag aan allerlei sporten en spelletjes.

Ik kijk erg uit naar de boulder reizen die we op de planning hebben staan en om met jou samen te boulderen! Spreek me aan de in hal of stuur me een mailtje! Tot snel!

voorzitter@uboulder.nl

Jelmer van Nuss, achterstevoorzitter

¡Hola! Mijn naam is hier voorlopig nog Jelmer. Bij andere verenigingen kennen ze mij onder andere bijnamen. Ik ben programmeur en je kunt met mij nerden over alles wat met data science en machine learning te maken heeft. Ik houd van verschillende (buiten)sporten zoals surfen, hardlopen, yoga, zwemmen, pole fitness, klimmen en sinds een jaar of vijf ook boulderen.

Binnen UBoulder ben ik Achterstevoorzitter. Ik regel taken waar de rest van het bestuur niet aan toe komt en ik schiet te hulp waar nodig. Ik houd mij vooral bezig met organisatiestructuur, vrijwilligers, samenwerkingen, marketing en zoeken naar groeimogelijkheden zowel binnen als buiten de vereniging.
Voor bijnaamsuggesties of gewoon een babbel kun je mij altijd aanspreken of een mailtje sturen.

Update: ondertussen heet ik o.a. Louis.

achterstevoorzitter@uboulder.nl

Sara Remijnse, penningjuffrouw

Hallo! Ik ben Sara Remijnse jullie penningjuffrouw! Ik ben werktuigbouwkundige en goudsmid en om dit nog verder uit te breiden begin ik dit jaar aan de opleiding tot radiodiagnostisch laborant.

Ik heb veel interesse in techniek en de menselijke gezondheid. Daarnaast ben ik ook goed met cijfertjes en zal  ik zorgen voor de financiële gezondheid van UBoulder.

 

Ik hoop dat we veel van elkaar zullen zien komend jaar! Zowel tijdens bouldertrainingen en weekendjes, maar ook in allerlei leuke sociale activiteiten.

penningjuffrouw@uboulder.nl

Flavius Ivan, secretaris

Hoi! Mijn naam is Flavius, ik ben elektromechanisch ingenieur van opleiding, soft skills trainer van hart, en sinds kort ook secretaris van UBoulder. Toen ik een kind was in Roemenië, was klimmen in bomen mijn favoriete sport. Toen ik naar België verhuisde, keken mensen me daar raar aan, dus ik moest stoppen. Pas 5 jaar geleden ontdekte ik dat als je jezelf vastmaakt aan een touw en je bent in een speciale kamer, mensen het normaal vinden om op muren te klimmen, dus daar ben ik een tijdje mee begonnen. Twee jaar geleden verhuisde ik naar Utrecht en ontdekte ik boulderen – geen touw nodig. Je kunt het zelfs buiten doen! Vrijwel het dichtst dat ik kon vinden.

Als secretaris van UBoulder ben ik verantwoordelijk voor de maandelijkse nieuwsbrief, de administratie van de leden op onze website en communicatie binnen de organisatie. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op een van onze trainingen of reizen!

secretaris@uboulder.nl

Lonneke goossens, commissaris indoor

Hoi allemaal! Ik ben Lonneke en begin dit jaar alweer aan het laatste jaar van mijn master Business Informatics. Na het beoefenen van een diversiteit aan sporten heeft het boulderen mij nu helemaal veroverd. Na het beleven van ook een aantal buitenboulderweekenden in Frankrijk, Duitsland en Spanje het afgelopen jaar was ik al helemaal om!

Voor de extra bouldergains houd ik me als commissaris Indoor bezig met trainingen en wedstrijden. Door al die trainingen hoop ik dat er dit jaar steeds meer UBoulder shirtjes op de wedstrijden verschijnen. Tot in de boulderhal!

indoor@uboulder.nl

Kees gort, commissaris Outdoor

Mijn naam is Kees Gort, maar mijn vrienden noemen mij Kees. Ik ben marketeer en freelance fotograaf & videomaker. Daarnaast hang ik veel rond in de Utrechtse boulderhallen.

Als commissaris Outdoor zorg ik ervoor dat er veel mooie boulders worden beklommen. Dat doe ik door weekendjes naar het magische bos van Fontainebleau te organiseren en trainingen te organiseren. Ook sleutel ik soms aan de website.

Ik hoop dat UBoulder een plek wordt waar nieuwe en ervaren boulderaars elkaar ontmoeten om samen te trainen, feesten en natuurlijk te genieten van het prachtige zandsteen in Bleau!

outdoor@uboulder.nl