fbpx

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de handen die UBoulder dragen. Het is mooi om te merken dat leden enthousiast zijn over hun vereniging en er aan bij willen dragen.

Een vereniging werkt anders dan een bedrijf. Binnen een bedrijf wordt werk verricht in ruil voor salaris. In een vereniging wordt werk verricht zonder dat daar salaris tegenover staat. Waarom zou je vrijwilligerswerk doen? Bij UBoulder realiseren wij dat wij iets anders moeten aanbieden. Behalve veel waardering en het in leven houden van een vereniging waar jij om geeft, willen wij onze vrijwilligers graag ondersteunen in hun groei. Er is ruimte voor jouw ideeën, wij kijken mee naar cursussen en helpen met het verbinden van mensen zowel binnen de vereniging als daarbuiten.

Wij houden een gesprek met potentiële vrijwilligers om te achterhalen wat zij willen en kunnen doen. Voor gevoelige posities zoals bestuur en trainers vragen wij via de vereniging een VOG aan. VOGs worden aangevraagd in overleg met de vrijwilliger en worden elke 3 jaar opnieuw aangevraagd. Lees ook ons volledige vrijwilligersbeleid.

Wil jij ook iets doen voor UBoulder? Meld je dan aan en wij nemen snel contact met je op.

De Commissies

Leden: Wies, Lot, Luka, Arthur en Arjan

Email: activiteiten@uboulder.nl 

Wil je ook graag trainingen geven bij UBoulder? We zoeken altijd nieuwe enthousiaste leden voor onze zondagtrainingen, trainingsreeksen of workshops! Je hoeft geen ervaring te hebben of een minimaal boulderniveau, wij zorgen voor een opleiding! 

Leden: Jillis, Jack, Jelmer, Lonneke, Romy, Kees, Bram, Aart, Pepijn, Gijs

Contact: Via de trainingscommissie, indoor@uboulder.nl

Als Trainingscommissie maken wij de planning voor de trainingen, regelen we clinics/workshops, zoeken we de trainers en onderhouden we het contact met de boulderhallen

Leden: Romy, Jelmer, Gijs, Bram

Contact: indoor@uboulder.nl 

Ons doel is om de training nog leuker te maken. Hoe? Door onze trainers te helpen en hen steeds verder te laten ontwikkelen. 

Leden: Pepijn, Jelmer, Jillis

Contact: –

Lijkt het je tof om UBoulderwedstrijden te organiseren, voor eigen leden of open competities? Of wil je UBoulder leden naar wedstrijden door heel Nederland sturen? Help mee als lid van de wedstrijdcommissie.

Leden: Romy, Tim, Jeffrey, Lonneke, Pepijn

Contact: wedstrijd@uboulder.nl

Weet jij nuttige samenwerkingen voor UBoulder? Kun jij een goede deal regelen voor bedrukken van kleding, of misschien een samenwerking met een fysiotherapeut? We zoeken iemand die deze tak wilt helpen opzetten.

Leden: Vincent, Mees, Pepijn

Contact: samenwerking@uboulder.nl 

Handig met social media of gewoon promotie in de echte wereld? Hoe bereiken we meer mensen en hoe zetten we UBoulder op de kaart? Denk bijvoorbeeld aan Facebook, Instagram, online advertenties, media publicaties, kledinglijn, sportevenementen en mail campagnes. We zoeken iemand die deze tak wilt helpen opzetten.

Leden: –

Contact: marketing@uboulder.nl 

Lijkt het jou leuk om handig te worden met WordPress? Word jij blij van het automatiseren van klimtrips of activiteiten? Neem dan de UBoulder website onder handen en zorg dat de vereniging blijft draaien!

Leden: Judith, Mehdi, Nadja en Jelmer

Contact: website@uboulder.nl

Wie zijn onze leden en wat is onze doelgroep? Als ledencommissie denk je na over het achterhalen wat de leden nodig hebben en hoe wij leden kunnen werven. Denk hierbij aan het ondervragen via enquêtes, opzetten van promotie-activiteiten en verzorgen van verwelkoming nieuwe leden.

Leden: Pepijn, Jelmer, Ramon

Contact: –

Leden: Vincent, Tjerk

Contact: –

Vertrouwenscontactpersonen

Leden: Danielle, Pauline, Jitse, Sylvia

Contact: VCP@uboulder.nl

Geef aan wat voor functie jij graag zou willen uitvoeren. Dit mag ook een omschrijving zijn. Open vacatures mogen ook!