fbpx

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de handen die UBoulder dragen. Het is mooi om te merken dat leden enthousiast zijn over hun vereniging en er aan bij willen dragen.

Een vereniging werkt anders dan een bedrijf. Binnen een bedrijf wordt werk verricht in ruil voor salaris. In een vereniging wordt werk verricht zonder dat daar salaris tegenover staat. Waarom zou je vrijwilligerswerk doen? Bij UBoulder realiseren wij dat wij iets anders moeten aanbieden. Behalve veel waardering en het in leven houden van een vereniging waar jij om geeft, willen wij onze vrijwilligers graag ondersteunen in hun groei. Er is ruimte voor jouw ideeën, wij kijken mee naar cursussen en helpen met het verbinden van mensen zowel binnen de vereniging als daarbuiten.

Wij houden een gesprek met potentiële vrijwilligers om te achterhalen wat zij willen en kunnen doen. Voor gevoelige posities zoals bestuur en trainers vragen wij via de vereniging een VOG aan. VOGs worden aangevraagd in overleg met de vrijwilliger en worden elke 3 jaar opnieuw aangevraagd. Lees ook ons volledige vrijwilligersbeleid.

Wil jij ook iets doen voor UBoulder? Meld je dan aan en wij nemen snel contact met je op.

Vacatures

Wil jij je bezighouden met het onderhoud, de aanschaf en het verhuren van bouldermateriaal? Meld je dan aan voor de materiaalcommissie.

Lijkt het je tof om UBoulderwedstrijden te organiseren, voor eigen leden of open competities? Of wil je UBoulder leden naar wedstrijden door heel Nederland sturen? Help mee als lid van de wedstrijdcommissie.

Weet jij nuttige samenwerkingen voor UBoulder? Kun jij een goede deal regelen voor bedrukken van kleding, of misschien een samenwerking met een fysiotherapeut? We zoeken iemand die deze tak wilt helpen opzetten.

Handig met social media of gewoon promotie in de echte wereld? Hoe bereiken we meer mensen en hoe zetten we UBoulder op de kaart? Denk bijvoorbeeld aan Facebook, Instagram, online advertenties, media publicaties, kledinglijn, sportevenementen en mail campagnes. We zoeken iemand die deze tak wilt helpen opzetten.

Hoe bereiken we meer mensen en hoe zetten we UBoulder op de kaart? Wij beschikken over een enorm Google Search Ads budget dat wij op moeten maken. Ben jij een Google Ads expert of heb jij een marketing achtergrond waardoor jij snel zelfstandig Google Ads kunt oppakken? Je hulp is erg welkom!

Lijkt het jou leuk om handig te worden met WordPress? Word jij blij van het automatiseren van klimtrips of activiteiten? Neem dan de UBoulder website onder handen en zorg dat de vereniging blijft draaien!

Wie zijn onze leden en wat is onze doelgroep? Als ledencommissie denk je na over het achterhalen wat de leden nodig hebben en hoe wij leden kunnen werven. Denk hierbij aan het ondervragen via enquêtes, opzetten van promotie-activiteiten en verzorgen van verwelkoming nieuwe leden.

Geef aan wat voor functie jij graag zou willen uitvoeren. Dit mag ook een omschrijving zijn. Open vacatures mogen ook!