fbpx

Trainingen

Wat is een sportvereniging zonder trainingen? Vanzelfsprekend voorziet UBoulder in de groei en training van haar leden

Elke zondagavond is er tussen 19:00 en 21:00 een training in Sterk verzorgd door één (of meer) van onze UBoulder trainers, te herkennen aan hun UBoulder shirt. 

De trainingen hebben een vaste structuur, waarin we beginnen met een uitgebreide warming-up. Nadat iedereen goed warm is beginnen we met specifieke oefeningen, op de wand natuurlijk, want een klimtraining zonder klimmen is natuurlijk niets. Deze oefeningen bestrijken een groot aantal verschillende aspecten van het klimmen, bijvoorbeeld voetenwerk, dyno’s, statisch bewegen en alle andere technische aspecten.

Na de klimspecifieke oefeningen sluiten we af met gemeenschappelijke spellen die het geleerde in de praktijk brengen. Na afloop van de training is er ruimte om vrij te klimmen of een drankje aan de bar te nuttigen.

Een tijdelijke lunchpauze training! Voor 6 weken trainen we op dinsdag van 12:00 – 14:30 uur bij Sterk (oude). De focus ligt op het ontdekken van beweging, met elke week nieuwe oefeningen gesorteerd op bijpassend thema. Denk aan boulder oefeningen zoals vallen, indraaien en statisch draaien maar ook handstanden en acroyoga. Alle niveaus zijn welkom!

Start: February 2022
Join de Whatsapp groep of stuur een mail naar indoor@uboulder.nl

Op dit moment geen cursus gepland

Op dit moment geen cursus gepland

Trainingsoefeningen

Mocht je zelf willen trainen of gewoon eens naar wat oefeningen willen kijken, leden kunnen onze trainingsoefeningen database bekijken.