fbpx

Confidential referral advisor

At UBoulder we practise an open and friendly culture. Unfortunately, unwanted behaviour such as bullying, threats or sexual intimidation can occur. While we prefer to solve problems mutually and with each other, this isn’t always possible, for whatever reason.

We take your problems seriously. For the not so easily discussed situations confidential referral advisors (CRA) are at the ready for you. A CRA is the contact point for everyone with questions about unwanted behaviour within the club. A CRA offers a listening ear, gives advice and refers to appropriate help. Even if you’re not sure if a CRA can help you, you can always reach them for advice.

A CRA comes into contact with confidential information. We desire our members to not only respect each other, but especially the CRA’s because of their vulnerable function.

More information is available about the role of a CRA and the protocol Sociaal Veilige Sportomgeving.
Our CRA’s are trained via SportUtrecht.

Please note: a confidential referral advisor is different than a confidential advisor. An CRA only judges the situation and refers to a confidential advisor if necessary.

Onze Vertrouwenspersonen

Ik ben Pauline. Afgestudeerd als sociaal psycholoog en nu lekker in mijn eigen bedrijf aan het werk. Ik ben vaak te vinden in het bos met mijn hond en sinds augustus 2021 ook regelmatig in een boulderhal. 🙂

+31 6 43500292

Ik ben Jitse en vanaf het begin lid van Uboulder. Ik ben graag buiten te vinden en naast binnen en buiten boulderen ga ik graag mountainbiken, wandelen en wild water kanoën.

 +31 6 41291114

Van jongs af aan heb ik de liefde voor het buitenleven en avontuur meegekregen, en bij UBoulder leer ik steeds meer mensen kennen met dezelfde interesses! 

+31 6 14174090

Ik ben Sylvia en ik ben al sinds het begin lid van Uboulder. Ik ben een enorme natuur- en kunstliefhebber. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent kunst en leerlingbegeleider in het middelbaar onderwijs.

+31 6 41154297