fbpx

Lidmaatschap

Alles over wat het betekent om UBoulder lid te zijn.
Of je lidmaatschap op te zeggen.

UBoulder leden mogen deelnemen aan klimtrips, trainingssessies, leuke activiteiten en profiteren van kortingen bij boulderhallen  Sterk en Sterk Spoor. Ook willen we in de toekomst wedstrijden gaan organiseren. Het lidmaatschap is ook een goede manier om medeklimmers te leren kennen!

Wanneer je lid wordt, ontvangt je een e-mail met meer informatie. Ook wordt je toegevoegd aan de Whatsapp-groep om andere leden te ontmoeten en gemakkelijk informatie over activiteiten te krijgen. We sturen ook informatie over activiteiten en de nieuwsbrief via e-mail. Het is dus geen probleem als je de Whatsapp-groep verlaat. Verzoeken van het betalen van deelnamebijdrages van activiteiten en contributies worden via e-mail verzonden.

Je kunt als lid deelnemen aan de normale training zonder je eerst aan te melden. Voor de klimtrips moet je je echter wel eerst aanmelden. Hierbij moeten we weten hoeveel mensen er meedoen. Tijdens de klimreizen worden bouldermaterialen door ons verstrekt. Je hebt alleen jezelf nodig, wat klimschoenen en (basic) kampeerspullen! Een tot twee keer per jaar hebben wij een introductie-klimtrip waarbij er extra uitleg wordt gegeven over buiten boulderen.

Lidmaatschap opzeggen

Mocht je bijvoorbeeld verhuisd zijn en je je lidmaatschap op willen zeggen, dan kun je een mail sturen naar secretaris@uboulder.nl. De deadline voor het uitschrijven is elk jaar op 1 mei. Als je je uitschrijft voor deze datum, hoef je geen contributie te betalen voor het jaar erna. Als deze deadline is gepasseerd, ben je verplicht de contributie te betalen (en mag je nog een jaar gebruik maken van de voordelen van UBoulder)