fbpx

Zomerweek targasonne 2-11 juli

Hoe ziet de zomerweek eruit?

Tijdens de zomerweek reizen we af naar een bouldergebied in de bergen. Dit jaar is dat Targasonne in de Franse Pyreneeën. Targasonne is een groot bouldergebied met boulders op ieder niveau. Verder kun je er kanoën, raften, huttentochten maken en bergen beklimmen. Je kunt ook een dagje naar Andorra.

Decentraal geregeld

Anders dan andere UBouldertrips wordt de zomerweek decentraal geregeld. Dat houdt in dat je zelfstandig bent. Je bepaalt je eigen programma en regelt zelf vervoer, kookspullen, eten en een tent. Het bestuur regelt wél je reservering bij camping La Griole en we zorgen voor crashpads die je kunt huren.

Om onze autoloze leden tegemoet te komen regelt het bestuur één bus. Deze vertrekt op 2 of 3 juli vroeg in de ochtend en gaat in één dag door naar Targasonne. De kosten bedragen hiervoor €96-110 exclusief tol en brandstof. De verwachting is dat brandstof ongeveer €50 per persoon kost. Je kunt je voor de busreis hieronder inschrijven.

Voor wie graag met de trein reist: het internationale treinstation Puigcerdà is slechts 16 minuten met de auto verwijderd van de camping. Bij aankomst kun je vast wel een vriendelijk UBoulder lid bellen om je op te pikken.

Heb jij een extra plekje vrij in je auto? Neem dan een ander lid mee voor extra karmapunten! Zo kunnen we straks allemaal samen boulderen in Frankrijk.

Voor vragen kun je mailen naar outdoor@uboulder.nl of appen naar 06-28728501.

Inschrijven

Lidmaatschap

Natuurlijk kunnen alleen leden mee met onze bouldertrips. Ben je nog geen lid, maar wil je wel mee?

Reisverzekering

Om deel te nemen aan de bouldertrips die UBoulder organiseert, moet je een geldige reisverzekering hebben die buiten boulderen dekt.

Bekijk even onze Reisverzekerings-pagina om er zeker van te zijn dat jij veilig op pad kunt.

Reisgids