fbpx

UBuddy

Wil jij meer leden leren kennen, samen boulderen en chillen? Wordt lid van UBuddy!

UBuddy is het introductietraject van UBoulder. Ervaren leden (mentoren) helpen nieuwe leden integreren door samen te boulderen en leuke activiteiten te doen. Er zijn meerdere groepen waarin je mee kan doen, voor verschillende dagen en hallen.

Het is niet verplicht om elke week een activiteit te doen, maar omdat je weet dat iedereen op een bepaalde avond kan is het heel makkelijk om samen af te spreken voor iets leuks! Dit kan klimgerelateerd zijn, zoals een boulder + borrelsessie, maar het kan natuurlijk ook een boswandeling of spelletjesavond zijn.

Naast dat je deze activiteiten hebt, krijg je ook op elke maandelijkse borrel bij Sterk als actief UBuddy-lid, samen met je groepsgenoten je eerste drankje gratis! Dit is de perfecte mogelijkheid om ook niet-UBuddies te leren kennen!

Log in om je aan te melden.

Mentoren

De groepshoofden zijn als het ware de “groepsleiders”, en letten op de sfeer en gezelligheid van groepjes. Het is niet de bedoeling dat ze alles organiseren (dat is iedereens verantwoordelijkheid), hun rol is meer om de nieuwe leden de vereniging te leren kennen. Dit kan natuurlijk door zelf iets te organiseren, maar ook bijvoorbeeld door groepsleden te hypen om naar UBoulder-activiteiten te gaan.

Log in als het je leuk lijkt om ook mentor te worden!

Als je vragen hebt, stuur gerust een berichtje naar de achterstevoorzitter!