fbpx

UBUddy

UBuddy is het introductietraject van UBoulder. Het idee is dat meer ervaren leden nieuwe leden helpen integreren door samen leuke activiteiten te gaan doen. Bij inschrijving hoef je alleen in te vullen op welke avonden je elke week vrij bent. Op basis daarvan word je ingedeeld bij andere mensen die op dezelfde avond(en) ook kunnen! Dit gebeurt het hele jaar door. Je kan natuurlijk ook op andere dagen afspreken.

Het is niet verplicht om elke week een activiteit te doen, maar omdat je weet dat iedereen op een bepaalde avond kan is het heel makkelijk om samen af te spreken voor iets leuks! Dit kan klimgerelateerd zijn, zoals een boulder + borrelsessie, maar het kan natuurlijk ook een boswandeling of spelletjesavond zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast dat je deze activiteiten hebt, krijg je ook op elke maandelijkse borrel bij Sterk als actief UBuddy-lid, samen met je groepsgenoten je eerste drankje gratis! Dit is de perfecte mogelijkheid om ook niet-UBuddies te leren kennen!

Groepshoofden

De groepshoofden zijn als het ware de “groepsleiders”, en letten op de sfeer en gezelligheid van groepjes. Het is niet de bedoeling dat ze alles organiseren (dat is iedereens verantwoordelijkheid), hun rol is meer om de nieuwe leden de vereniging te leren kennen. Dit kan natuurlijk door zelf iets te organiseren, maar ook bijvoorbeeld door groepsleden te hypen om naar UBoulder-activiteiten te gaan.

Inschrijven kan hier:

Voor groepshoofden

Voor nieuwe en reguliere leden

Als je vragen hebt, stuur gerust een berichtje naar de achterstevoorzitter 🙂