Nieuwsbrief 2020 Januari NL

*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

Nieuwsbrief Januari

Vroeger was alles beter

 
*|IF:FNAME|*Hey *|TITLE:FNAME|**|ELSE:|*Hey*|END:IF|*,
 

Oh wat was het goed om weer terug te zijn in mijn hometown Kei (of in ieder geval de geboorteplaats van mijn boulderpassie). Er waren homies van vroegah maar ook nieuwe G's van UBoulder. Matties achter de bar waren impressed van onze UBoulder bling. Vivek shinede op de muur terwijl een click tijdens hem bewonderen verplicht was om naar ons logo op zijn rug te kijken.

Eigenlijk was vroeger wel alles beter. Toen hadden we een stuk minder UBoulder shirts om te wassen. Minder leden om van die grote, zware nieuwsbrieven naar toe te sturen. Minder keuzestress voor een boulderhal om in te trainen. Minder mensen met minder wensen. En toch heeft het wel iets, zo'n vereniging met meer. Het is ook wel schattig. Ik bedoel, kijk dan:
 

- Kei-k ze toch eens, met hun nieuwe shirts. Het was Keigezellig.-

Vorig jaar was vroeger, toen was alles beter. Nu is het 2020 en wordt alles nog beter.
Welkom in het jaar waar UBoulder haar eerste verjaardag gaat vieren en misschien ook voor het eerst gaat lopen.
Mocht je goede voornemens hebben dan ondersteunen wij jou daarin natuurlijk graag. Zo kun je bijvoorbeeld jouw Thuisbezorgd.nl op mijn adres instellen, dan zorg ik er persoonlijk voor dat er niet te veel eten bij jou terecht komt.
 Flash Gains™ in Energiehaven

We zijn al ruim content dat wij zo regelmatig op zondagavonden spiergroei stimuleren in Sterk, maar dit leidt ook tot groei in onrust onder de leden die Energiehaven verkiezen. "Wanneeeeer gaaan we nouuuuhouuu naar Energiehavuuuunnn??" horen wij dan ook vaak.
Vanaf 10 januari zeggen wij dan vanaf nu.
Zeer niet ontoevallig met de aankondiging hieronder (*spoiler*) van onze nieuwe trainer Leo doen wij hier nu een grootse aankondiging voor de trainingsreeks waar elke EH-nthousiasteling op heeft lopen wachten sinds zij hun contributie over hadden gemaakt, we draaien er niet langer omheen, hier komt hij dan:

Flash Gains™ in Energiehaven
www.uboulder.nl/flash-gains

Geschikt voor iedereen die een commitment van 10 weken, elke vrijdag 20:00-22:00, aandurft om persoonlijke doelen op te stellen en te halen. Het thema van deze eerste trainingsreeks is het verkleinen van het gat tussen flash grade en top grade. Dat kan door gewoon slechter te gaan klimmen en je top grade te verlagen. Maar ik heb gehoord dat het hier gaat om je flash niveau verbeteren.
Dit vraagt inzet van zowel de trainer als de deelnemers.
Daarom hebben wij plek voor een beperkt aantal boulderaars en vragen jou ook een motivatie mee te sturen.

Meld je snel aan zodat je vanaf 10 januari kunt knallen.Nieuwe trainer Leo

Nou, leuk. Dit wist je dus al als je het vorige stuk gelezen hebt. Hier heb je dan nog maar een foto van Leo, en hij wilt zelf misschien ook nog wel wat zeggen.

 

- Leo in Neoliet. Leoniet? Leowel. -
 


 

De activiteitencommissie deed ook weer dingen
Afgelopen maand vond dankzij de inspanning van de activiteitencommissie de eerste editie van UBoulder Fun&Games plaats. Een niet insignificante groep UBoulderaars ruilden voor één avond hun pof om voor een dobbelsteen of kaartspel. Het was tof. Dit is hoe Lot van de Activiteitencommissie het fenomeen beschrijft.

Er waren veel mensen en een hond, er waren spelletjes, er waren drankjes en snacks. Het was warm, het was gezellig, het was spannend tot op het eind. En ik zag, dat het goed was.

Getekend: Lot van Engeland, Puzzelkoningin van UBoulder.


Dankjewel Lot.

Verder is de Activiteitencommissie erg druk bezig met de


-Heb jij je al opgegeven voor de UBoulderhaltour?-
Zondag 15 december gaat UBoulder als eerste stop naar Boulderhal Kei in Amersfoort! We verzamelen om 12:00 uur bij de piano op Utrecht centraal station of kom op je eigen gelegenheid klimmen vanaf 13:00 uur. Na deze exotische boulderervaring is er nog tijd voor lekker eten en drinken in de mooie Keistad. Weet jij waarom het zo heet? Kom erachter en meld je nu aan via deze link.

Wat: Boulderhal Tour stop 1
Waar: Boulderhal Kei, Soesterweg 314, 3812 BH Amersfoort
Wanneer: 15 December aanstaande van 13-16 uur. 12 Uur bij de Utrecht centraal piano voor gezellig samen reizen.


 

Clinic JongGras SportBuddies
In de nieuwsbrief van september introduceerden wij de clinic voor JongGras Sportbuddies. 

Via dit project worden statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) door studenten gecoacht betreft het sportaanbod in Utrecht. Hierdoor worden de statushouders beter in de Nederlandse taal en ondertussen een netwerk in ons land opbouwen. Op zondag 26 januari komen zo’n 50 Sportbuddies, statushouders, organisatie en de wethouder van Sport, Maarten van Ooijen, langs om kennis te maken met boulderen in boulderhal Sterk.

Belangrijk voor jullie: 26 januari is er geen training vanwege de clinic

Wel zoeken we een tiental leden
die het leuk lijkt om een groepje van ongeveer vijf mensen te begeleiden tijdens het boulderen. Jullie krijgen instructies over wat je moet uitleggen en wat oefeningen waar nodig, verder is het idee dat je mensen enthousiast maakt over boulderen. Doe dan ook meteen je nieuwe UBoulder-shirt aan!

Aanmelden kan door te mailen naar achterstevoorzitter@uboulder.nlDit is eerste enige echte BestuurMuur! Jullie krijgen als leden vrij weinig mee waar wij als bestuur over bakkeleien. Op deze BestuurMuur komen enkele quotes voorbij uit de notulen, die een zeer goed beeld geven van wat er tijdens de vergaderingen van deze maand hebben gespeeld. 


Tim over Thomas' masteruitreiking: “Hij is nu een bromasterbator”

Maaike: “Productieve vergadering!” Louis: “Ik moet alleen wel plassen!” Thomas: “Als dit de eerste keer was dan is het best productief.”
 


Het is wel weer mooi geweest zo.
 

Met bouldergroet,
Jelmer van Nuss

Tijdelijke Secretaris van deze maand - UBoulder
www.uboulder.nl

Facebook
Instagram
YouTube
Website
Email
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*